Friday, August 15, 2014

what should i wear for this raya ?

assalamualaikum you guys :)

entry kali ni i just want to share tentang baju baju yang sesuai untuk digayakan di hari raya. walaupun hari ni dah masuk pertengahan syawal masih tak terlambat lagi untuk kita survey baju baju raya yang sesuai dipakaikan kalau nak pi open house.almaklumlah sekarang ni raya kedua pun ramai dah yang buat open house.lagi lagi kalau pi open house yang besar besar mestilah weols nak pakai baju yang lip lap lip lap gituuuu..

bila dah nak 2 3 bulan nak raya masing-masing pun sibuk dok memikirkan style, warna apa yang nak digayakan.setiap tahun kalau boleh nak bertukar warna.lagi lagi yang dah berkeluarga mesti nak pakai warna yang sedondon.

korang boleh lah terjah beberapa butik yang tengah famous sekarang ni.boleh juga kalau nak order secara online. selamat menjamu mata !!






bagi yang tengah cari designer yang boleh design kan baju sedondon untuk satu family boleh klik 












hafizhamidun





untuk fesyen raya sekarang ni ramai yang pilih baju ala ala princess cutting dan baju kurung yang more elegent and classic so korang boleh lah usha usha online boutique yang di atas ni.




1 comment: