Monday, September 22, 2014

Grand Opening Bella Ammara

assalamualaikum guys :)


just want to share yang Bella Ammara dah buka butik dekat Shah Alam ! sooooo haruslah warga shah alam bergumbira kan. boleh terjah ke butik and boleh cuci mata cuci duit sekali sebab semua collection baju dari Bella Ammara sangat cantik uolsss.

grand opening Bella Ammara Shah Alam pd 30 august haritu.dengar cerita kemain meriah lagi time grand opening tu.sale pulak jangan tanya. sebab semua baju sale kaw kaw kaw !





apa yang best pasal baju baju Bella Ammara ni, sebabnya semua jubah diaorang sangat menepati syarak pasainya jubah diaorang tak ketat dan semua ukuran jubah tak ikut bentuk badan.so sesuai lah kalau pakai pergi mana mana pun kan. haaaa jangan tak tahu owner Bella Ammara ni sangat comel dan lawa tau !


haaa telekung pun ada dijual juga.







korang boleh terjah di

No.17, Jln Plumbum Q 7/Q,Seksyen 7, Shah Alam

No comments:

Post a Comment